va fan !?!?!?!

En kvinna i 70-årsåldern vårdas med livshotande skallskador på Skånes universitetssjukhus i Lund efter att ha misshandlats i samband med ett parkeringsbråk vid en butik i Landskrona.

-Hon har svåra skallskador. De är livshotande. De arbetar med henne i detta nu på sjukhuset. Det är en väldigt otäck historia, säger Mikael Persson, informatör vid Skånepolisen.

Någon misstänkt gärningsman hade ännu inte gripits vid 22-tiden på måndagskvällen, cirka tio timmar efter händelsen.

-Vi söker gärningsmannen och är tacksamma för alla vittnesuppgifter vi kan få in, säger Persson.

Kvinnan, från Landskrona, träffades av ett kraftigt knytnävsslag i ansiktet när hon försökte undsätta sin snart 80-årige man.

Enligt polisen är den misstänkte gärningsmannen i 20-30 årsåldern. Han körde från platsen i en mindre röd bil, antingen en Mazda eller en Toyota.

Försökte hjälpa sin man
Den svåra misshandeln ägde rum efter en ordväxling i samband med en parkeringssituation, där den äldre mannen hade tutat på gärningsmannen för att få denne att flytta sin bil.

Efter att parkeringen hade utförts ifrågasatte den yngre mannen tutandet. Han öppnade bildörren mot den äldre mannen, som föll baklänges mot en motorhuv. Därefter fick den snart 80-årige mannen ta emot slag mot både ryggen och ansiktet, enligt Persson.

-Då försöker kvinnan undsätta honom. Hon får då ett knytnävsslag i ansiktet och blir medvetslös.

 

VART I HELVETE ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG, ELLER JA SNARARE SVERIGE, SKÅNE, LANDSKRONA????

förstår verkligen ingenting just nu, okej slå varandra, men gå fan inte på de äldre, det är något som är heligt, något som dina föräldrar borde bankat in i ditt huve. fan när jag läser sånt här är det första jag tänker på är varför din mamma inte svalde satsen för ??


Kommentarer
Postat av: Anonym

för det första så slog han inte på henne utan puttade på henne sen ramlade hon på ett dåligt sätt ... lär dig fakta innan du snackar skit

2010-04-09 @ 11:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0