va fan !?!?!?!

En kvinna i 70-årsåldern vårdas med livshotande skallskador på Skånes universitetssjukhus i Lund efter att ha misshandlats i samband med ett parkeringsbråk vid en butik i Landskrona.

-Hon har svåra skallskador. De är livshotande. De arbetar med henne i detta nu på sjukhuset. Det är en väldigt otäck historia, säger Mikael Persson, informatör vid Skånepolisen.

Någon misstänkt gärningsman hade ännu inte gripits vid 22-tiden på måndagskvällen, cirka tio timmar efter händelsen.

-Vi söker gärningsmannen och är tacksamma för alla vittnesuppgifter vi kan få in, säger Persson.

Kvinnan, från Landskrona, träffades av ett kraftigt knytnävsslag i ansiktet när hon försökte undsätta sin snart 80-årige man.

Enligt polisen är den misstänkte gärningsmannen i 20-30 årsåldern. Han körde från platsen i en mindre röd bil, antingen en Mazda eller en Toyota.

Försökte hjälpa sin man
Den svåra misshandeln ägde rum efter en ordväxling i samband med en parkeringssituation, där den äldre mannen hade tutat på gärningsmannen för att få denne att flytta sin bil.

Efter att parkeringen hade utförts ifrågasatte den yngre mannen tutandet. Han öppnade bildörren mot den äldre mannen, som föll baklänges mot en motorhuv. Därefter fick den snart 80-årige mannen ta emot slag mot både ryggen och ansiktet, enligt Persson.

-Då försöker kvinnan undsätta honom. Hon får då ett knytnävsslag i ansiktet och blir medvetslös.

 

VART I HELVETE ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG, ELLER JA SNARARE SVERIGE, SKÅNE, LANDSKRONA????

förstår verkligen ingenting just nu, okej slå varandra, men gå fan inte på de äldre, det är något som är heligt, något som dina föräldrar borde bankat in i ditt huve. fan när jag läser sånt här är det första jag tänker på är varför din mamma inte svalde satsen för ??


hell yeah

har inte allt för mycket att skriva om, alla dagar är likadana just nu.
men snart är det påsk, blir jobb och firande, ska försöka klämma in ssu med, men vet ej hur jag ska hinna.

nu blir det mat, lovar att det kommer ett lite intressantare inlägg ikväll, eller imorogn.

retards.

vet ni vad jag hatar riktigt mycket? frågar "hur är det" alla säger alltid BRA på det, vad förväntar man sig liksom, att man ska vara ärlig, allt är skit fan, slut med killen, pengarna är slut, jag tycker jag ser tjock ut i dessa jeansen osv. fan vad folk är jobbiga, till och med jag, jag ställer med den frågan och det retar mig lika mycket varje gång.

lördaag !

ikväll ska jag göra något som jag inte gjort på ett tag, ganska skön kväll kommer det bli. men tyvärr så kan jag inte skriva ut här vad det är, är sjukt hemligstämplat !
och med det menas alla ni som är ett psykopat intresse av mitt liv behöver inte läsa i min blogg, finns inga smaskiga nyheter här inte !

nu blir det till att platta mitt hår.

ha det puss !

eller jo måste verkligen höja en grupp på facebook, så jävla klockren !


lets go old school


i got nothing to loose.

idag ska jag fan gnälla, känns som om jag ska spy hela tiden vet ej vad det är med mig, men börjar irritera mig riktigt mycket, har känslan när jag ska sova och jag vaknar med den, och nu har jag till och med den mitt på dagen.
har inte ens någon ork för att träna :/

men träna ska jag fan endå göra, drar ut och joggar i det fina vädret nu, hoppas jag inte spyr i skogen :O

Anna Bergendahl borde bojkottas !

Senaste nytt : Anna Bergendahl har ett hemligt vapen inför eurovision song contest 2010!

Det har snackats om några jävla ljusstavar som de ska leka med på scenen antar jag, alltså kommer Sverige skämma ut sig extra mycket i år.

Men snäll som jag är så ska jag berätta vad jag trodde det hemliga vapnet va först total makeover? Plastikoperation? Någon anna framföra låten?
Men det bästa vore om vapnet innebär att Salem Al-Fakir sitter på scenen när man öppnar tv´n och man får höra hans ljuva stämma.

Men har ett förslag iallafall, snälla snälla snälla byta kläder förfan! Sjukt fula kläder, de hela med en ballerina klänning och om jag minns rätt vart den babyrosa? Och sen röda gympa skor till det, eller om det vart tygskor vilket fall som helst så passa det inte ihop, och inte på en stor sångtävling heller för den delen !
Och det kan fan inte bara vara jag som blev upprörd, förbannad när jag såg hon fjanten gå upp på scenen, inte bara jag heller som tänkte kasta ut tv´n när jag insåg att HON vann :@


olyckan på Ga torg

 

1. Som ni ser på bilden så är jag och Madde ute och promenerar på Ga torg, vi vart säkert påväg någonstans, ett viktigt ärende säger vi ! Madde går där i lugn och ro och har ingen aning vad som kommer hända, medans jag (den smarta) hatar ga torg så är alltid bered, speciellt de äckliga duvorna som finns där.

Allt gick i slowmotion, man ser duvan flyga ner åt, precis som om den dyker ner, den har ett mål och det är Maddes kära ansikte, precis när den är framme så flyger den uppåt så Madde hinner precis ducka, det vart precis som om den vart besatt alltså, den måste verkligen varit ute efter henne.

 

2. Som vanligt när det händer Madde något så dör jag av skratt men denna gång vart jag faktiskt inte ensam, en äldre dam kan vi kalla henne, ska ej skriva vad Madde sa för fint om henne. Men iallafall den här damen börjar skratta, HÖGT dessutom. Vilket självklart gör Madde förbannad.

MADDE : VAD FAN SKRATTAR DU ÅT?!?!?!?!

 

Madde är ju helt säker på att ALLA duvor är efter henne nu, ni ska se vilken panik hon får ibland, om de tittar mot hennes håll eller sitter på en lyckstolpe som hon måste gå under eller något, och VARJE gång ber jag en liten bön att de ska bajsa på henne !


Godmorning sunshine´s

Godmiddag eller Godmorgon för visa !

har nu varit på min intervju, det gick sjukt bra måste jag säga, så ska bara ordna med lite papper och sådant sen blir jag anställd. hoppas jag får ett boende nära mig.
ska jobba så mycket som möjligt nu framöver, så jag kan åka utomlands i vinter, funderar på Thailand över nyår.

nej får äta en macka nu börjar bli hungrig sedan blir det träning.

se ya later sunshines.

levande död.

har tänkt på en sak ett tag nu, senjag läste det första gången, vad tycker ni om dödshjälp?

jag kan tycka att det är ens eget val om man vill leva eller inte, jag menar finns människor som tar livet av sig själv, men frågan är då om någon annan har rätt att ge dig döds hjälp.
men om man bara ligger och man inte kan göra något, man behöver alltid hjälp med allt och du kan nästan aldrig vara ensam. om man då själv vill dö men du kan inte göra något åt saken själv varför ska det då inte finnas dödshjälp?

vet ej om nu minns men för något år sen stod det mycket i aftonbladet om ett par, minns ej i vilket land, men iallfall mannen hade tagit frun till ett annat land där det fanns dödshjälp. deras land ville då åtala han för medhjälp, för vad?
jo för han uppfyllde HENNES önska, hon ville inte mer, hon visste att hon levt sitt liv och hon vart nöjd.

varför ska man leva i en död kropp? det om något borde vara olagligt !

det vi alla måste inse är att tillsammans kan vi göra skillnad, jag vet alla säger ensam är starkast men precis som om någon tror på det ens. alla behöver vi någon, alla behöver hjälp, så varför inte hjälpas åt och göra skillnad?


boring like shit

när ska de ordna alla satans problem med blogg.se ?
man kanske borde byta sida, lika irriterande varje gång :/ eller är jag kanske irriterad för det är söndag, och dessutom är det en tråkig söndag !

och alltid har tagit så mycket längre tid än vad jag räknat med. imorgon ska jag upp tidigt ska på möte med mitt gamla jobb kan man säga. hoppas de ger mig något direkt klarar inte detta mycket längre nu.

ska se om jag kan lura gästerna och familjen till att se gossip girls nu. vi hörs senare då jag kommer skriva om en sak som gör mig sjukt förbannad.

den 21 mars

det blev en liten utgång för mig igår, Stoffe drog med mig och då drog jag med mig några gamla vänner, så det vart trevligt, sen att det vart dött ute är sin sak, och folk vart jävligt torra med, eller är det kanske jag som har sjuk humor?
som vanligt så måste folk gå in i en hela tiden, och har man ej kul så retar man sig på det.
plus pascha börjar se för jävligt ut, liksom vad är det med de nya sofforna? ska inte ens säga vad det såg ut som, mildt sagt så såg de fucked up.

på hem vägen blev det en korv för mig, och MC för alla andra.

nu idag har jag tränat, städat och kastat en jäkla massa saker, har även hittat lite saker som jag kanske har användning för, aja vi får väl se, kanske lägger in ett foto senare.

min farfar kommer på besök idag, inte ofta det händer så det blir stekt fläsk med löksås, riktigt söndagsmiddag det !
får jogga ikväll istället idag, allt har dragit ut på tiden.

och just ja, MADDE ! jag har hittar pusslet igen, så du får komma hit nu i veckan så får vi sätta fart igen, tänker fan inte ge upp !


vilken snygging.

kolla så häftig hon är, och underbar dessutom !


regnig dag :/

så nu har jag och Lina varit hemma hos mig ett tag, vi har väckt filip och ätit mackor, det vart planerat att vi skulle gå och mata ankorna men regnet bara fortsätter att ösa ner :/

har tagit lite roliga och fina bilder på lina som jag kommer lägga in ikväll, snacka om att hon ska bli mini sara ! ska lära henne allt jag kan.

nej nu har Filip underhållet henne ett tag och nu hörde jag nyss mitt namn SAAARAAAA KOM NU, så antar att han behöver hjälp.

ah just det ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska antagligen träffa Stoffe sen och dra på fest men känner mig riktigt trött och seg så får se vad som händer.


packåsnor.

kan säga att idag är jag sjukt trött, har varit en lång dag, gick upp kl åtta och träna som vanligt, sedan åkte jag in i stan och träffade Yasse och Angelina, jag hade med mig matsäck så vi fikade ute och sedan läste vi böcker på biblioteket.

sedan fick vi för oss att vi skulle dra till willys och handla billigt, det slutade med att vi skulle få med oss tio flaskor med läsk sådan 2 liters på bussen blir en jäkla massa godis och chips. kan säga att vi såg ut som några jäkla packåsnor, plus vi hade ingen vagn med oss.
men som vanligt fixade vi det, så guldstjärnor till oss.

nu blir det soffan och en massa godis, yes that´s right ska synda idag, måste ha någon dag då och då där jag kan äta vad jag vill !


don´t forget

har nyss tränat, ska slänga in en tvätt också sedan ska jag baka nyttiga scones, hitta ett recepet på nätet som verka gott och bra så ska prova det.

ska även jogga efter det, ska känna mig extra nyttig idag så ska prova en ny sak ikväll med !

senare idag blir det även ett nytt avsnitt med Madde, glöm inte att titta in senare !

Telephone..

 

Nya videon med Lady Gaga och Beyonce, enligt mig är det verkligen inte en video som passar beyonce, allt i den är ganska löjligt men endå häftig på något sätt. Låten är inte ens något att hänga granen. Videon varar i nästan tio minuter, alldeles för länge speciellt när man nästan vill stänga av ljudet.


MAXI !


1. Jag och Madde hade bestämt oss för att vi skulle till maxi, kommer inte riktigt ihåg varför men kan säkert tänka mig att det måste varit något viktigt!

2. När vi kommer in väljer vi att gå genom varsin grind.

3. Maddes sista grind öppnar sig dock inte och hon sitter alltså fast, jag skrattar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen, och hon vill att jag ska hjälpa henne men det vill jag ej, mycket roligare att hon sitter fast.

4. Jag säger till henne att hon ska hoppa över grinden, men då säger hon att tänk om hon klättrar över och den öppnar sig då, och jag menar på ja då blir allti mycket roligare. Men nej hon väljer att ställa sig vid vägg och verkligen trycker sig mot den precis som om ingen ska se henne.
Det kommer en gammal tant som ställer sig och tittar, madde tror då att denna tant ska bli hennes räddning, men NEJ hon står o tittar på madde i några sekunder men bestämmer sig för att ta den andra grinden.

5. Så kvar står madde mer förbannad och jag är mer glad !

6. Tyvärr öppnar sig grinden av sig själv tillslut, jag blev självklart mycket besviken men är fortfarande glad över att hon verkligen satt fast i TIO minuter.

Tack för mig vi hörs senare, ah just de 1-0 till mig right?

what a beatiful day

GODMORGON :D vilken undebar dag, solen skiner och jag ska vara hemma och lägga golv !
idag är det fullt upp, lägga golv ska slänga gammalt golv, sedan hinna träna med och laga mat. letar även efter hund på internet och i tidningar tror jag har halvt övertalat min pappa.

måste bara höja en person i min närvaro, när jag tänker på vär vänskap så tänker jag bara på en massa härliga minnen, minnen som man kommer kunna skratta åt i flera år framöver, sjukt kul har vi haft och ja vi har någ gått igenom det mesta tillsammans. Och det gör oss bara starkare som personer.
vi har en massa historier tillsammans, så som maxi, duvan, paraplyet, tivoli, burger king osv.
maxi är ju bäst enligt mig fast du inte gillar den.

ska faktiskt berätta den för er lite senare idag, ska se om jag kan rita upp hela situationen med så alla verkligen förstår, för jag kan lova er att jag trodde verkligen jag skulle kissa på mig av skratt, kunde inte ens hjälpa henne !

solen skiner !

måste säga att det är sjukt skönt att vakna pigg som fan en söndag när solen skiner in, va uppe tio imorse satte mig på balkongen direkt, finns inget bättre just nu !
och ännu bättre är att det varit en nykter helg, ska bli fler sådana nu framöver.

har tränat som vanligt idag, ska ut och gå en runda nu också sen är denna vecka slut.

när jag kommer i hem sen så ska jag skriva om melodifestivalen som gjorde mig sjukt förbannad igår.

peaaace

tips !

tänkte vara snäll och ge er några tränings tips som jag hittat på internet, och jag kan säga att det verkligen känns efter du gjort dem, de enda man ska tänka på är att gör inte för många direkt då blir man trött snabbt och tröttnar, gör några i taget så du känner att du vill göra det fler gånger !

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/sofismode/article6447779.ab

shut up !

varför lägger vi ner så mycket tid på alla andra? och sitt inte där hemma nu och säg nej jag är inte sån va fan vill hon, ALLA är sådana, tänk om vi slutat va sådana? herregud skaffa en hobby, träna eller något. gör något vettigt av ert liv.
för om tio år så kommer du inte ha fått något ut av ditt skit snack, de enda du får är att människor tycker du är pinsam, och undrar varför du inte tittat på dig själv !

where is the love?


nehe fredag idag , vad ska man göra hemma eller gå ut?

Godmorning sunshine´s

God middag, känner mig jäkligt duktig idag, gick upp åtta och tränade till nio, sedan blev de lite frukost och en dusch, nu har jag gjort mig klar och ska gå ner till Safa sedan blir det in till stan. Vi skulle egentligen cyklat in men som vanligt så har alla i min familj tagit med sig cykel nycklarna så det blir en lång promenad istället. så vi får höras lite senare. men kan stolt säga att jag slutar röka idag och träningen går bra som fan, äntligen har jag kontroll över mitt liv !

syndare, thats me !

har syndat idag, har legat i sängen precis hela dagen, vet ej varför men har inte haft ork att gå upp föräns nu. fick panik då helt glömt bort tvätten och disken som väntar på mig. men innan jag gör det  blir det till att träna styrke, sedan en jogging tur.

förtjänar solning ikväll med.

så vi hörs senare !

would u have my baby

Grattis till mig ! för er som ej förstår detta så ja ta reda på vilken dag de är, håll er lite uppdaterade!

joggade imorse, något nytt som jag försöker göra varje dag, någon som är sugen på att hänga på kanske?
sedan tränade jag styrke här hemma.
har även försökt lära mig att dricka te, men de gick fan inte. varför ska man dricka varmt vatten :S ganska äckligt om ni frågar mig.

hittade min pappas favorit låt idag med jonny cash.

if you were a carpenter and i were a lady. I marry you anyway, I had your baby !


last night.

som jag skrev igår så vart jag och såg Farsan på bio med familjen, eller ja alla förutom min bror, de kan vara skadligt att lämna sin data i två timmar :P

jag hatar verkligen att gå på bio, alltid någon som stör, men igår vart det riktigt jobbigt. han som satt framför mig hade världens största huvud och jag skojar inte, sen kunde idioten inte bestämma sig för om han skulle sitta rakryggad eller halv ligga så upp o ner hela tiden. kan tänka mig att dem bakom mig blev ganska så irriterade på mig med, men vart tvungen ju thats my defense.

sen raden bakom satt där en kvinna ja alltså när hon skrattade så vände typ hela salongen sig om bara för att se så hon verkligen andades, o herregud de vart de värsta jag varit med om, och så grisenljudet, pricken över i ett de ljudet kom precis när man trodde hon va klar, men ack så fel man hade.

och sist men inte minst har vi ungen som satt bredvid mig, pratade, satt med mobilen, suckade, sparka på mitt ben och fot och hennes idiot till pappa som inte märker ett skit.
morsan sa till mig att skit i de, men de va nära att jag fick ett utbrott. hur kan människor vara så jäkla störande ??

och hur fan ska man vara på bion för att ingen ska tycka att man är störande !?!?!

what a day

har nyss vaknat, vart tvungen att vila en timme, vart på lekplatsen med Lina innan, såg en som vart äkta DILF, blev lite illa där men de va lugnt haha.

senare ikväll ska jag på bio med familjen, ska se farsan. den har fått sjukt bra kritik så ska bli kul att se den.




helt otroligt !

har suttit och läst lite på nätet hela morgonen nu, hur bra det nu går med tanke på att Lina vakna och vart sjukt pratglad, men det fixar sig har satt på en film nu så jag kan skriva av mig.
men iallafall det jag ville komma fram till är att har ingen i denna stad hört talas om : kasta inte sten i glashus??
det är väldigt lätt att sitta och peka ut alla andras fel och sitta hemma på sina högahästar och tro att man är bättre än alla andra, när man egentligen är lika bra fast på olika sätt.
men vissa kanske gillar att ha hitlersynen ingenaning, men bara jag slipper höra skiten så bryr jag mig inte heller.

men tänk efter innan ni säger eller skriver något, det blir bara jäkligt pinsamnt.
hur man kan ha så mycket åsikter om alla andra och inte vara medveten om sina egna fel de är också märkligt, titta på er själva innan ni ska peka finger !

nej nu får vi fortsätta med dagen, men är lite förbannad idag har vant mig vid solen och helt plötsligt så är den borta :/


just great !

tackar för igår direkt tänkte jag, sjukt nice va det, Tack Yasmine och Kristoffer !
så nu ska jag försöka sammanfatta gårdagen, tror vi först va på shakespeare, sen en drink på crom och sedan upp till stinsen, eller vart de tvärt om, inte riktigt säker där.

sedan till tivoli, lång kö men de gick endå snabbt, har ett svagt minne av att jag mobba alla i kön vilket låter som mig, pingvinen trängde sig men de är lungt barn får faktiskt gå förre i kön !
väl inne på tivoli stod man antagligen med en drink i handen hela kvällen, blev en jävla massa och en massa massa dans.
plus någon psykopat som vägra lämna mig i fred, liksom bara för man lånar ut en tändare är man bestfriends för det då?

kvällen avslutades med att putta igång en bil haha

alltså en riktigt jävla nice utgång !

18 års gräns på detta inlägg !

ska berätta om min kväll/natt senare när jag mår helt bra !


replay..

Saknar två personer i mitt liv, två personer som inte ens hör ihop, inte lika på något sätt heller.

Nu när våren kommer fram är det ännu värre, man tänker på allt som varit, fast man borde tänka framåt.
Men frågan är kan det bli som förr? Innan allt blev så komplicerat.

Jag tänker fram och tillbaka hela tiden, ska jag skippa min stolthet, erkänna mitt misstag, eller ska jag fortsätta gå med mitt huvud högt när jag egentligen bara vill sjunka genom jorden för mina misstag.
Alla har vi fel men vem är kvinna nog att erkänna dem? Alla säger att de förändras men ord bevisar ingenting.

Har alltid varit en person som inte visar mina känslor, låtsas som ingenting, så ingen kommer nära in på, men sen finns det de människor som kommer nära in på och sen aldrig försvinner no matter what.
Man kanske mår bättre utan vänner så tycker vissa, men inte jag, mina bästa stunder är ju med andra människor inte när jag har varit ensam.
Jag hade kunnat göra allt just nu för att vrida tillbaka klockan, ändra mina ord och mina handlingar, nu i efterhand när man tittar tillbaka så kan jag inte ens hålla med mig själv. Önskar att man kunde vakna upp och inse att allt vart en dröm, som en varning så man inte gör om det.
Men man är inte mer än en människa, och fela är mänskligt, förlåta borde med vara mänskligt, även om man kanske inte förtjänar det.

Känns som om alla bråk handlar alltid om samma saker, samma människor.. my life is stuck on replay, vill bara att det ska gå vidare nu, men vill ha er med mig.

Kommer säkerligen ångra detta inlägget sen, men det känns skönt nu att få lätta på hjärtat.

RSS 2.0