bullshit

måste bara säga en sak innan jag ska sova.
alla säger hela tiden nyår är så överskattat, o hit o dit, endå planerar alla så jäkla mycket innan, klart det är något speciellt för fan de är ett nytt år ju som ska firas med nära och kära, så sluta snacka skit för ni tror ni är coola.


JAG ÄR STOLT ÖVER DET, JAG SKA FIRA IMORGON !


och faktiskt alla ni falska bitches gott nytt år på er med, hoppas allt biter er i röven nästa år !

finally !

äntligen är allt klart inför nyår, spriten och maten skulle Tanja inhandla idag, men tror jag måste ner på systemet imorgon med känns som om jag handla för lite. blev en fin klänning med en kort kavaj och ett par lårhöga stövlar till det, plus jag ska stenplatta mitt hår ! nu ska jag och mami dra till papi och käka lite god mat, ska lägga mig tidigt idag så jag är utvilad till imorgon ! hoppas ni andra får det tråkigt imorgon svin ;D

Godmorgon

äntligen lever jag helt, är glad att jag överhuvudtaget överlevde kvällen fan. har kommit på att jag absolut aldrig tänker på vad jag säger, men men det vart ganska kul endå, även om jag ej förstår mig på visa tjejer. kvällen vart fett nice, hade sjukt kul med Natalie, vi sprang även på Michelle och Gigi som sen stalka oss resten av kvällen HAHHAA. men max va fett haha, lär inte kunna gå dit på ett tag. vi tog bilder och vi filmade med men inget barnvänligt tyvärr, så det får ni ej se.

Godmorgon

äntligen lever jag helt, är glad att jag överhuvudtaget överlevde kvällen fan. har kommit på att jag absolut aldrig tänker på vad jag säger, men men det vart ganska kul endå, även om jag ej förstår mig på visa tjejer. kvällen vart fett nice, hade sjukt kul med Natalie, vi sprang även på Michelle och Gigi som sen stalka oss resten av kvällen HAHHAA. men max va fett haha, lär inte kunna gå dit på ett tag. vi tog bilder och vi filmade med men inget barnvänligt tyvärr, så det får ni ej se.

Gästbloggning !

Hej vänner och ovänner !



Sara här !!


Som ni redan vet så har Fru Nilsson kraschat sin data, duktig som hon alltid är.
Så jag kände att det behövdes gästbloggas här lite :D

Jusst exakt nu är Sara på en date ! Ja, ni hörde rätt ! Hon har tagit tag i stitt lilla liv den lilla flickan !
(till skillnad från mig då :P)
Vi har varit i stan i dag med alla andra rea galna människor. Herregud så galna folk är !
Men jaa, vi hittade en himla massa fint ! Eller, mest jag :D
Sara fick med sig ett armband och en tunika.. Åhh, jusst det, smink köpte hon också.

Här är några bilder, enjoy !







god fucking jul !

såja nu är äntligen julafton över, vilken kaos säger jag bara. men så är det när släkten är lite psyko. är hos natalie nu, där korab även är fick min juklapp av han och kush, en dildo om alla vill veta. precis vad jag önska mig, fattar ej hur de kunde läsa mina tankar så bra ! men snart fyller de två offerna år och så blir de krig tillbaka !

091222

One is a gold digger, the other one is a false bitch.

Thank god they are gone !


äntligen !

har tagit över Natalies data nu i några timmar.
ska dra ut nu, vi ska gå och träffa åsnan ett tag.

bye bye birdie

Featuring Natalie

Nu blir säkerligen någon här & där överlycklig, but It's on me.. Iallafall, anledningen till att jag skriver här är för att Sara's dator har gått och tagit självmord. Tycker skit synd om henne, speciellt när jag berättar vilka filmer jag laddat ner och sett, ni ska se hennes utbrott.

 Ja.. jag vet inte vad man ska skriva här? Har ju sett en del skräck exemplar, måste man verkligen hänga ut folk i sina bloggar? Folk har på fullaste allvar värsta bitch fight genom datorn, sjukt underhållande för mig så jag tackar och bugar Ladie's and "Gent's". Anywho, idag har Sara varit med mig och tjejerna på en liten fika. Vi var åtta tjejer och två killar. Jag lovar det lät som en hönsgård där, sjukt roligt.

Helgen som jag och Sara spenderade tillsammans var också sjukt underhållande. Fredagen tog endån priset Jag Tanja Sara och Aldijana ihop slutade me en hel del skratt anfall. Inga detaljer avslöjas där inte. På Lördagen stannade vi hemma och lagade mat <3 OOOH YEE säger jag bara. You know how I like it, fat n' Juicy baaaaby!
Imorgon blir det ett litet besök på färgglada tingsrätten tillsammans sen väla för lite julklapps shopping & present shopping till min Hani. Jag älskar hur jag kan dra me Sara på mina shopping turer, hihi. Yes det var nog allt.




                                        N' I'm out / Natalie


snooow!

Natalie och jag har idag krigat i snön, jag vann självklart ! Vi gjorde även en snögubbe, som vi döpte till Kalle, Natalie kände dock hat mot honom så hon tog i sönder han.
imorgon blir det pulka åkning, ska bara sno en pulka, sen ska vi fan åka ner några barn i backen !
se upp i backen sju hål i nacken !

den 16 december

idag blir det till att luncha med Sara.

määän i feel lika a :S

märks det vilken film ja kollat på eller :P

den 15 december

vart med min mormor och hennes mormor idag när det skulle vaccineras, kan tycka det är förjävligt att de fick stå nere i hamnen köa i en halvtimme, sen när man väl kom in fick man vänta ännu mer. kan tycka det är väldigt märkligt att låta de äldre vänta så länge, istället för att organisera det på ett bättre sätt.
pricken över i ett vart när en tant höll på att svimma, men som vanligt låtsas alla som om det ej ser det, de kan nog vara skadligt att hjälpa någon annan. självklart hjälpte jag till, tur va väl det, när jag väl fick henne till en stol så svimma hon till.
nej fan inte nog med att ni ska spruta in gift i våra kroppar, så ska man vänta en lång jävla tid, de kändes som om man skulle in i ett hitler läger för fan.
är glad över att jag ej tagit sprutan !

finns inga normala konversationer vid denna tid

haha jag , sanja och sara har nyss krigat ett par timmar mot lill skellan och hans vän.
fanns fan inget normalt i den konversationen.
men vi kom fram till att vi ska ha en tävling på lördag, en DRICK tävling, som jag själv klart kommer vinna !
dax att sova good night !

godmorgon eller det är kanske godmiddag??

försöker få liv i natalie vilket fan inte är lätt, har smsat henne tusen gånger nu, men hon sover väl som en sten !
morsan ska ha släktkalas idag, så får väl leta fram något respektabelt som jag kan ha på mig, annars blir det inte så mycket mer än så.
nej nu ska jag gå hem till henne och hoppa på henne !

this is me !


Welcome !

Välkomna till min nya blogg!

Designen är gjord av Sara  -  www.saralii.blogg.se  Besök gärna hennes blogg !


RSS 2.0