girlpower










damn I´m a sexy bitch, damn girl !

#@$[:#]

vad har hänt med blogg.se :S missat något eller vi har gått tillbaka till stenåldern, säger bara what the fuck ! funderar på en ny bloggdesign, men de kan jag ju glömma ikväll om denna sidan ska ha en snetändning !

not another thing !

hemma efter en lång dag ute hos yasse, men en massa pizza och en jävla massa färg, men det blev bra tills slut, och hon blev nöjd allt som betyder något !




kommit på en sak att jag har aldrig mått så bra som jag gör nu, och ja klart det sticker många i ögonen, men så är det jag mår jävligt bra !


bonde för en dag

yeaaah thats me, bonde för en dag, en dag då och då räcker mer än väl for me. men ibland måste man stoppa undan sina principer, även om de hade varit bättre om yasse blivit citygirl istället haha.

nej nu ska jag springa bortom willys först, sen blir de tåget bort från civilisationen, nej jag skojar så illa är det inte, plus jag får träffa lina med <3


try sleeping with a broken heart

kallhjärtad is the shit, hjärtat slipper ta stryk för hjärnas dumma misstag !


finally !

På fredag kommer mitt hjärta äntligen hem över helgen, hon fyller även år i veckan så ska fira henne !

 


irriterande måndag !

sovit som en jävla stock idag, vakna på rätt sida till och med, men vid frukosten kom jag på hur k*k mycket jag har att göra idag, så kill me istället. 
två telefon möten, måste STOR städa huset emellan också, har haft ett möte varade 9o min, så de är långa dessutom. ska försöka planera allt som händer i veckan med så slipper jag stressa.

har två klagomål idag, fint jag börjar veckan, right?

solcenter, alla som bor på högaborg/eneborg eller som har vänner som bor där vet vad solcenter är, i den lilla backen, de har bra solarium men jag måste säga att servicen är åt helvete. har hört många klaga och nu när det hände mig så tänkte jag att jag ska fan ta kontakt.
hela historian va så här att jag vart ute och gick hade en femtiolapp på mig så tänkte drar in och solar, givetvis tar maskinen pengarna och stängs av, ringde de nr som står att man ska ringa om det är något.
personen (en man) säger då att jag ska skicka mitt konto nummer också ska han föra in pengarna, jag skickar kontonr men några pengar har man inte sätt röken av, jag som då i flera år har solat där misste de ganska snabbt, det hade varit bättre de varit ärliga och sagt att de ska se över problemet än att lova en pengar som då aldrig kommer. så ni får man ta och leta upp en att ställe där brännan blir perfekt :/

det andra är comhem, har inte ens en förklaring på detta men nu kan dra åt helvete !

let me see your hip swing

blir fest ikväll, love this shit (H)


no more drama

vilken huvudvärk jag legat inne med i flera dagar, allt tjaffs och högstadiefasoner börjar bli pinsamnt och jävligt tröttsamt !
nu när sanningen kommit fram är det skönt iallafall.

nu ska jag och Safa till Landskrona, lite busniess you know.. ;)

så vi hörs senare.


shake it lika a dawg

 

Now who know how to treat a good girl,

pull her by the ponytail and give her that, uh

And if it ain´t hot it ain´t hood !

I say how I want it and I wish a niggah would do it.


is you big enough??

I like the way you touch me there,
i like the way you pull my hair.
Babe if I don´t feel it, I ain´t faking.


So giddy up,
time to giddy up!
You say your´e a rude boy,
let me feel it, show me what you got.

confused

märks det att jag är trött ibland när jag skriver inlägg, vilka felstavningar jag gör och visa ord hör inte ens till meningen, haha. men förhoppningsviss förstår alla vad jag menar endå, och gör ni ej det så skit i att läsa :)

har varit iväg nu på morgonen, kortare tid än planerat, ska börja tvätta snart och sedan laga lunch.

funderar på om jag ska baka bröd idag med men då måste jag fan gå till affären, näe de blir för jobbigt, ska försöka att inte lämna mitt hus idag (H)

torsdag idag right? veckorna går sjukt snabbt, fast inte tillräckligt snabbt, vill ha sommar nu !

känner mig ganska så förvirrad idag vete fasen vad det är, känns som om jag går på moln hela tiden :s

godnatt

är helt slutkörd idag, har varit igång sen halv sju imorse, varit på två långa möten.
har fått en ny ide hoppas jag kan jämföra den om människor bara kunde svara på ens mejl :@

ny dag imorgon vilket innebär TVÄTT !

men godnatt mina kärare läsare.

we are the world

varför kan vi inte ställa upp för varandra, älska varandra, förlåta osv. fela är männskligt, finns inte en enda person på denna jord som aldrig gjort ett misstag, alla blir vi sårade, alla sårar vi någon. men vad ska vi med allt detta hat till??
Låt oss alla gå ihop till en enad front mot fred !



kan vi blunda mer?

visste ni att när bush blev president vart det många stater som protesterade?
enligt dem fanns det inte en chans att de röstat fram honom, men för att ingen senator skrivit på protesten så räknades den inte.

eller att bush´s familj stöttades ekonomiskt av bin ladens familj, även långt efter 9/11.

eller att saudiarabien investerat så mycket pengar i usa att de äger 7-8 procent av landet.

eller att ett företag som tjänade på 9/11 vart The Caryle Group, George W Bush och hans pappa som varit chef för CIA och president har båda jobbat på detta företag, pappan jobbade fortf kvar under 9/11 och familjen bin laden vart stora investerare till företaget. Carlye höll sin årliga konferans morgonen då attacken skede, sammanträffande?
efter attacken växte företaget och bin laden´s tjänade mycket på det.

hur kan det vara okej att ta med två tändare, fyra tändsticksaskar på ett flyplan i usa, men inte fem askar?

att Usa hjälpte många av bin ladens släktingar ut ur landet efter terrorattacken, hela 24 släktingar fast att bin laden hotat länge med att attackera Usa.


Bush valde att efter attacken starta krig mot terrorism, vart hart det tagit oss?

tusentals människor har dött sen dess, många oskyldiga.
hatet är större än någonsin.

de tog en man Saddam Hussein och han ställdes inför rätta efter ett fler tal hemska brott.
det är det enda konkreta som hänt, som verkligen visats upp.




bad luck to me !

vem har ögat mig?!?!?!

först min mobil och nu min msn, what the fuck liksom.
har inga nummer nu alls, men de som är viktiga går att få tag på, annars får ni gärna skicka ett sms till mig, och säg vem fan ni är med, tack haha.

nej en kvälls cigg nu och sedan blir de sängen trött som fan nu.

housewifey

känner mig riktigt duktig idag, eftersom ingen annan erkänner det så gör jag det ! och ger mig själv en klapp på axlen (H)
jag och papi har nyss ätit och nu körde han till banken, senare drar vi iväg till bygg max.
ja alla hörde rätt sara goes byggarebob, om jag har tur går detta bättre än tavlorna, annars lär hela huset rasa.

snart blir det en fette inflyttningsfest, årets fest !


oh, oh, oooh you are only good at sex... why are you telling your friends?

loose your mind?

lita aldrig på att dina medmänniskor ska ha din rygg, ställa upp osv, du måste lita på dig själv !
du själv kan fixa det, du själv kan ställa upp för dig själv, egentligen behöver du ingen annan, tills där kommer en underbar person som du vill dela allt med, där är det skillnad.
alla får vi lära oss detta genom den svåra vägen tyvärr, jag har lärt det mig många gånger nu, hoppas detta va den sista gången.
människor tänker inte längre, jag hade också kunnat vara kvar i att bråka, skrika, slåss osv som jag vart för två år sen, men varför? ska man inte kunna utvecklas som människa utan att det ska komma några få idioter som vill dra tillbaka än? nej tack är ingen svag person så säger det med stolthet, lämna mig ifred så kommer vi alla må bättre !

happy happy day

detta vart vad jag fick i alla hjärtansdag present, me like !


no pain no fun

vilken kväll igår, riktigt trevligt här hemma med släkten och Safa, blev en jäkla massa sprit så blev ganska så full,  sedan bar det av till stan, blev en snabb runda på stinsen, sen drog vi till Pascha, gillar det stället mer och mer, älskar house music plus rnb rummet gör allt myckt bättre.
har en bula i huvudet idag, blev en skallning och ett blåmärke på knäet, det är nice minnen haha så det ska vara.

ho ho ho

läste en rolig sak nyss på aftonbladet, alla som läser min blogg vet om att jag EJ är politisk lagd, utan jag kör mer på känslan, det som intresserar mig skriver jag om eller något jag vill förändra, men detta är bara för bra för att vara sant så måste verkligen ta upp detta !

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6596911.ab

Moderat riksdagskandidat stängs av efter valfusk

bara rubiken gav mig rysningar, det är för bra för att vara sant, Mats Rudin har då betalat folk för att gå med i partiet, ja jag har alltid undrat hur fan de kunde vinna, eller hur de kunde ha så många med i sitt parti, tänkte att folk kanske inte insåg vad partiet verkligen står för också får man veta att många har fått sin avgift betald av Mats Rudin "sveriges egna jultomte".

whats poppin peeps...

har tänkt på en sak att mina dagar ser likadana ut, fast idag hade jag sovmorgon till nio (H)
gick upp slängde in en tvätt, gick och köpte bullar, käkade frukost, plocka undan alla kläder på mitt rum som jag drog fram igår osv.
och nu lite egen tid framför datan, vart på förfest hos Pikey igår, han hade fyllt år i veckan, påvägen hem drog jag inom en bar och träffade en gammal klasskompis, men tog bussen hem redan tolv och somnade därefter :)

idag blir det kalas för hela slanten, ska städa hela huset snart, sen ska jag lägga mig i ett välförtjänt bad. gästerna kommer inte föräns sex så de är ganska lugnt än så länge.
om jag har tur så tittar Safa förbi idag, hon måste checka in huset med, nästan allt är upp packat nu.


Godmorning sunshine´s

Godmorgon ! ja idag är det faktiskt en god morgon, vakna på rätt sida, startade en tvätt, duschade osv.
nu sitter jag här nio på morgonen och väntar på sista tvätten sedan ska jag bege mig till Safa, hon har fint besök idag, så ska dit och kolla läget.

men en fråga bara vart fan tog solen vägen? igår kändes det nästan som vår väder förutom snön då. jag vart liksom ute och gick i cirka två timmar, riktigt skönt, men men det vädret fick vi inte behålla länge, men snön som ingen vill ha längre har vi haft sjukt länge, snacka om att det är klagomål på detta :@


I can care less if you love or hate me

snett som fan

godmorgon för er som nyss vaknat, själv har man varit uppe sen halv åtta !
satte igång en tvätt sen har jag satt upp tavlor på mitt rum, kan säga det att alla är snea, men ska jag vara ärlig så skiter jag i vilket.

idag blir det en soft dag här hemma, ska städa lite, göra allt klart på mitt rum, kanske ska gå en runda sen, men fan inget mer.
de senaste dagarna har kört helt slut på mig.

hörs senare (H)



If it don't kill ya, make ya stronger

cry me a river

har varit i stan idag, hitta som vanligt INGET, blir så jävla irriterad varje gång, varför göra reklam för något som enda inte finns, vad är det med de liksom?
det enda de får är besvikna kunder.


kan säga att jag kommer sten decka idag, är sinnesjukt trött, känns som om jag håller på att bli sjuk, lagom till alla hjärtansdag (H), som de flesta vet brukar min telefon vara avstängd på den datan, och jag ligger då i fosterställning i min säng och tänker på alla svin som jag TACK gode gud ja blivit av med.
ska inhandla allt inför dagen nu i veckan, tycker sjukt synd om mig själv, cryyy me a river !

internet är snart på plats där hemma och då blir allt som vanligt :D

godnatt folks


no fun, no pain

som alla märkt har jag inte haft internet sen i torsdags, så synd om mig ! och ja om er med faktiskt.
har flyttat allt nu, så sen i fredags har jag bott i huset i ramlösa, it´s so nice.

är sjukt trött nu har gått upp sju hela helgen, min kropp protesterar mot det kan jag säga med kött på bena.
i lördags vart jag ute en runda med Stoffe, det blev pascha, satt och gäspa hela tiden typ, tror jag blivit för gammal för att vara ute o dansa hela natten.

idag och imorgon håller jag till på hemlig destination med mitt stora hjärta !

blir säkert ett inlägg till sen innan jag beger mig hem till helsingborg igen... ;)

CHIIPS

hemma efter en mysig kväll hos Safa, som innehöll tre chips påsar, fast vi åt faktiskt inte upp alla (H)
fick gå snabbt hem för att jag skulle gå av de igen haha.

nu blir det en film ska försöka somna tidigt, imorgon ska vi fortsätta med flytten !

godnight folks

familjen <3

allt börjar förändras nu, jag börjar äntligen se ljuset !

har lärt mig att människor kommer och går, den enda jag litar på nu är mig själv, jag är den enda som håller mig själv om ryggen.
man ska sluta lita på att alla andra finns där, människan är född egoistisk, och det kommer aldrig förändras.

så från och med nu den enda jag verkligen behöver är mig själv och min familj.
det har gått upp och ner hemma, kan man lugnt säga. men jag känner verligen att det nya huset är en ny start för oss.


sluta förstöra för alla andra !

så vad är det alla vi tjejer strävar efter ? respekt och jämställdhet.
har en massa olika synpunkter på detta ämnet, och jag själv som tjej vill bara inte ha det utan jag kräver det.

men vad innebär då jämställdhet:
Jämställdhet innefattar mäns och kvinnors lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter och innebär att kön inte skall vara ett omotiverat hinder för personlig utveckling. Det inkluderar därmed bland annat samma möjligheter till samhällsinflytande, ekonomiskt oberoende, företagande, och utveckling i arbetet.

Men hur kan vi kräva en sak när vissa av oss går helt emot det? Jag har alltid varit för att man ska få ha på sig vad man vill, men tyvärr en tjej som går i en så kort kjol så hon visar allt kan inte vilja ha respekt, för hur kan man kräva att andra respekterar än när man tydligt inte själv gör det ?
Ni ska bara höra vilka ord jag kan säga när jag ser tjejer vika ut sig på det sättet, varför inte lämna lite till fantasin? låt killarna vara lite nyfikna, hur kul är det med en tjej som ger allt direkt... Jag själv hade aldrig kunnat gå ut så, hatar det när killar visslar efter än, skriker osv enbart för att man har en tajt, kort, urringad klänning, jag känner mig smutsig direkt.
Så om vi vill kräva respekt och jämställdhet borde vi med tänka på vad vi gör, tänk på alla tjejer som kämpar för att få lite respekt på jobbet, hemmet i skolan osv. för en kvinna som vill ha samma lön som en man, det är en självklarhet speciellt om de gör exakt samma sak på jobbet.

Killar borde tänka lite längre än vad näsan räcker, tänk så här, alla tjejer är någons dotter, mamma, syster, kusin osv, ni kränker tjejerna, sen finns det tjejer som ber om det, de är jag fullt medveten men varför uppmuntra varandra till att svina rundor.
Nästa gång ni ser en tjej och vill ta henne på röven som exempel tänk på att det är någons syster, och jag kan sätta allt på att ni ej gillat om någon gjort så mot eran syster !

gråter som ett litet barn

hahahahah tittar på det bästa från serien friends, eller ja det bästa enligt mig.
jag har jävligt skadad humor, och tycker det är skit roligt när andra blir skadade ! eller ja när jag själv med skadar mig skrattar jag oftast, kan tycka det är jävligt roligt i och med det säkerligen sätt sjukt kul ut !


town today

har lite ärenden idag i stan, så ska röra mig neråt snart, väntar bara på att Safa ska bli klar :)
och sedan blir det även en mysig lunch.

längesen jag vart i stan, känns som om man blivit hemmafru på heltid.


SNOOOOOOW (H)

precis hemkommen har varit ute och lekt i snön med kerstin !
hahaha har över roliga videos, men speciellt en som hela världen förtjänar att se ! hahaha

here it comes ;D


:@$€$$€%

VILKET SKIIT VÄDER :@
som tur är har jag suttit inne hela dagen , men ska bege mig ut nu, ska köra alla mina kläder till nya huset (H)

nej nu skriker mamma efter mig, hörs.


Godmorning sunshine

väcktes tidigt idag av någon som ringde på en annons från blocket, håller på att bli av med alla mina skolböcker.

ska fortsätta packa idag , senare ska jag antagligen gå en runda med Tanja, skönt med frisk luft !
fyfan vad skönt det ska bli sen när allt är klart med flytten, hatar att flytta, packa allting, kastar en jäkla massa, sen bära allting, och sen packa upp, finns det något tråkigare egentligen.

nej nu får jag fan sätta fart hörs senare !


 

don´t stop, make it pop !


hur vart det nu med fantasin?

Såja nyss hem kommen, kan säga att jag är helt slut, har flyttat sen jag skrev sist och som vanligt har jag redan tröttnat på det efter en dag !

som sagt titta på mina bilder med fantasi nu, hur det kan se ut när allt är klart om några månader.









orkar inte lägga in fler är allt för trött, men ni förstår på ett ungefär hur det ser ut !

nytt hus, nytt liv, nya mål?

nu har jag varit vaken sen halv sju, är satans trött kan jag bara säga, önskar att allt det här med flytten skulle vara över. ska till det nya huset snart med papi, tänkte jag ska fota så ni ska få se senare.
fast kan säga redan nu att kolla på bilderna med ett öppet sinne och en massa fantasi !

som alltid har pappa och mamma valt ett hus som de behöver göra om helt nästan, men men pappa tycker de är kul och vi andra tycker de är kul när han får damp så de är ganska lugnt !

ska gå ner och ta tvätten snart och sedan göra vid mig bara, hörs later <3


alla minns denna låten right? va med i eva och adam ! minnen

RSS 2.0