:@

vad fan händer med vädret!?!?! börjar blir riktigt sne nu, man vet inte ens vad man ska ha på sig längre, när som helst kan ju himlen öppna sig.
ska gå och köpa ett regnställ och gummi stövlar imorgon!

snart börjar hem till gården, efter det ska jag ner i stan, har lite ärenden idag.

har haft en underbar helg iallafall, haft det mysigt ute hos yasse och sedan även en morsdags middag igår med mammas släkt.
god mat och tårta, vilket innebär att jag vart iallafall lycklig !


JAG VILL...

...ha fint väder!

blev fett arg när jag vakna imorse, detta jävla vädret, konstigt man mår dåligt?
när i helvete kommer solen, sommaren, och när planerar den att stanna kvar??

tycker alla kan hjälpas åt och be till väder guden att den 5 juni och en vecka fram ska det vara dödligt fint väder, är så här att min familj åker till bulgarien då, och jag vill vara neger när de kommer tillbaka.
så kom igen nu be en tyst bön!

snart ska jag åka och hämta linafina på dagis, blir en hel dag med henne, så de får fan vara fint väder, annars jävlar i det. plus jag har lovat henne att vi ska vara ute hela dagen och spela boll, äta glass, leka på lekplatsen.
kanske ska ta mig sig ett regnställ fall i fall?


Its a fact

Wild hearts cant be broken


 


.....

blev en lång runda igår kväll med, tror vi gick två tre timmar kanske, jag och natalie hann även med att crasha Tanja och hennes man, godis, coke, tv och en massa skratt.
tror höjdpunkten vart när stoffe´s hund våldtog mig haha.

blir en jogging tur nu.

lördag som om det gör någon skillnad

varje dag känns likadan, fett tradigt måste jag säga, har tänkt i flera dagar nu att något måste hända, något måste ändras, som jag och natalie vi måste sluta gå o plåga oss själva, sluta gå i stan och kolla på kläder och skor, som vi verkligen behöver egentligen men man måste prioritera.

igår hände det en jävligt rolig sak, kan tyvärr inte berätta vad det är just nu, men ni alla kommer märka en viss skillnad, eller ja en grymt stor skillnad, vi är rätt nöjda måste jag säga ! men just nu kan varken jag eller natalie avslöja what the big news are, men det kommer, i promise !

blev en mysig fika igår, med tjejerna, sedan kommer de skruvade kusinerna med förbi, skrattar alltid åt dem två.
haha vilka historier men har om stoffe, haha fast han gillar inte att jag delar med mig av dem, men enligt mig så har ni alla rätt att veta !


don´t you go all..

banans on me now !


finns inte mycket att skriva, förutom om att jag och Natalie är skit duktiga, går några timmar om dagen, fett bra träning plus jävligt roligt. Igår tyckte jag faktiskt synd om henne, hon vart så smart att hon tvunget skulle gå in hennes nya shoes, bara det att det blev två gigantiska blåsor på hennes hälar, så hon fick kämpa sig hem.

ska kasta in en tvätt nu sen ta en runda i duschen, kanske gå en runda sen, får nog gå bort om Natalie och kolla så hon överlevde igår.

RSS 2.0